Leden van het platform

Leden van het Platform

Inmiddels zijn er 1500 leden van het platform. Deze leden krijgen de digitale nieuwsbrief, uitnodigingen voor bijeenkomsten en kunnen kennis delen op bijeenkomsten en op het forum. Als professional in de aanpak van woonoverlast kun je deelnemen aan het Landelijk Platform Woonoverlast. Aanmelden kan met het formulier hier rechts! Of door een mail te sturen naar info@platformwoonoverlast.nl.

Forum op LinkedIn

Er is op LinkedIn een groep (forum): Landelijk Platform Woonoverlast. Hier zijn inmiddels 420 collega’s lid van. Op het forum discussiĆ«ren collega’s en wisselen van gedachten over vraagstukken uit de praktijk. Ze hebben bruikbare tips en adviezen en staan elkaar bij in de aanpak van woonoverlast. Kortom, het forum is de plek voor uitwisseling van kennis en ervaring.

Een enthousiasmerende presentatie of gesprek?

Wil jij met je collega’s de volgende stap maken in de aanpak van woonoverlast? We komen graag langs om een stimulerende presentatie te houden voor of een goed gesprek te voeren met jouw partners in de aanpak van woonoverlast. Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Wie doen er mee?

Het landelijk netwerk van professionals bestaat uit medewerkers van:

Woningcorporaties
GGD
Buurtbemiddeling
Politie
Inspecties van de gemeente
Maatschappelijk werk
GGZ-instellingen
Sociale Zaken en werkgelegenheid

Toezicht en handhaving
Verenigingen van eigenaren
en overige instanties.

 

Problemen met aanmelden?

Stuur een mail naar info@platformwoonoverlast.nl. We helpen zo spoedig mogelijk.

Kennispartners